Kaan Ayhan Galatasaray : Son dakika spor haberleri: Galatasaray'dan Kaan Ayhan ... - Dünyayı sallayacak 10 numara !!

Kaan Ayhan Galatasaray : Son dakika spor haberleri: Galatasaray'dan Kaan Ayhan ... - Dünyayı sallayacak 10 numara !!. Galatasaray kaan ayhan ile anlaştı! Alman basınında çıkan haberde kaan ayhan'ın 31 temmuz cuma gününe kadar 6 milyon euro'nun bu yüzden fortuna düsseldorf'ta 31 temmuz'a kadar kaan ayhan için gergin bir bekleyiş olduğu. Galatasaray yönetiminin kaan ayhan ile el sıkıştığı, düsseldorf'la anlaşılması durumunda milli futbolcuya imza attırılacağı öğrenildi. Son daki̇ka kaan ayhan galatasaray'a geli̇yor i̇şte tüm ayrintilar !!! Kaan ayhan'ın yeşil ışık yakması, galatasaray yönetimi'nin işleri daha da hızlandırmasını sağladı.

Galatasaray, kaan ayhan için sassuolo ile 3 milyon euro karşılığında anlaşmaya varmıştır. Kaan ayhan'ın bu transferde kararı belli oldu. Sassuolo ile kaan'ın bonservisini elinde bulunduran fortuna düsseldorf. Galatasaray yönetiminin kaan ayhan ile el sıkıştığı, düsseldorf'la anlaşılması durumunda milli futbolcuya imza attırılacağı öğrenildi. Milli futbolcular kaan ayhan ve kenan karaman'ın takımı fortuna düsseldorf küme düştü.

Kaan Ayhan'dan Galatasaray'a mesaj Haberi
Kaan Ayhan'dan Galatasaray'a mesaj Haberi from www.gercekmuhabir.com
Dünyayı sallayacak 10 numara !! Galatasaray kaan ayhan ile anlaştı! Takımı fortuna düsselfdorf'un almanya bundesliga'ya vedası üzerine talipleri artan defans oyuncusu için fenerbahçe. Milli futbolcu kaan ayhan'ın geleceği merak konusu. Kaan ayhan i̇çin mahkemeye gidiliyor l aboubakar galatasaray diyor l transfer. Kaan ayhan, galatasaray'a ''kulübümle anlaşma sağlarsanız benim için yeterli'' diyerek yeşil ışığı geçtiğimiz sezon da galatasaray kaan ayhan'ı transfer etmek istemiş ancak girişimleri olumlu. Ara transfer döneminde galatasaray'ın kadroya katmak istediği kaan ayhan, sarı kırmızılı devre arası kadrosuna güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren galatasaray'da, fatih terim'in. Kaan ayhan, bir sonraki takımının galatasaray olmasını istediğini temsilcilerine bildirdi.

Galatasaray'ın istediği kaan ayhan imzayı attı!

Galatasaray, kaan ayhan için harekete geçiyor. Galatasaray'dan kaan için 7.5 milyon euro isteyen sassuolo'nun beşiktaş'tan farklı bir rakam istemesi beklenmiyor. Galatasaray, milli futbolcu kaan ayhan'ı kadrosuna katmak istiyordu. Kaan ayhan ● welcome to galatasaray? Cnn turk'e röportaj veren kaan ayhan, hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili konuştu. Kaan ayhan'ın bu transferde kararı belli oldu. Kaan ayhan, hakkında çıkan transfer haberlerini okuduğunu 25 yaşındaki futbolcu, adının galatasaray'la anılmasıyla ilgili olarak gelen soruya. Galatasaray'da teknik direktör fatih terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği kaan ayhan'ın geleceği merak konusu oldu. Galatasaray, kaan ayhan i̇le tamamen anlaştı! kanalımıza abone olmak i̇çin: Alman basınında çıkan haberde kaan ayhan'ın 31 temmuz cuma gününe kadar 6 milyon euro'nun bu yüzden fortuna düsseldorf'ta 31 temmuz'a kadar kaan ayhan için gergin bir bekleyiş olduğu. Galatasaray'da kaan ayhan pişmanlığı yaşanıyor. Kaan ayhan galatasaray ile ilgili tüm haberleri ve son dakika kaan ayhan galatasaray haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Haberler > spor haberleri > futbol haberleri > galatasaray kaan ayhan'ı bedavaya alıyor.

Fener satıp aldığı halde batık gs ise oyuncu satmadı henüz sürekli alıyor. Galatasaray'ın istediği kaan ayhan imzayı attı! This video has been updated on december 2020.you can watch and. Kaan ayhan'ın bu transferde kararı belli oldu. Bu sezon takımıyla 29 maça çıkan milli oyuncu 2 gol atarken, 3 golün de pasını verdi.

Galatasaray, Kaan Ayhan'la anlaştı! - MEGA SPOR
Galatasaray, Kaan Ayhan'la anlaştı! - MEGA SPOR from www.megaspor27.com
Kaan ayhan ● welcome to galatasaray? Cnn turk'e röportaj veren kaan ayhan, hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili konuştu. Galatasaray, kaan ayhan i̇le tamamen anlaştı! kanalımıza abone olmak i̇çin: Galatasaray'dan kaan için 7.5 milyon euro isteyen sassuolo'nun beşiktaş'tan farklı bir rakam istemesi beklenmiyor. Son daki̇ka kaan ayhan galatasaray'a geli̇yor i̇şte tüm ayrintilar !!! 01 haziran 2021, salı 21. Kaan ayhan i̇çin mahkemeye gidiliyor l aboubakar galatasaray diyor l transfer. Galatasaray'da teknik direktör fatih terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği kaan ayhan'ın geleceği merak konusu oldu.

Galatasaray'ın istediği kaan ayhan imzayı attı!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan galatasaray, ezeli rakibi fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan kaan ayhan'ın transferi için. Galatasaray'da kaan ayhan pişmanlığı yaşanıyor. Galatasaray'da teknik direktör fatih terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği kaan ayhan'ın geleceği merak konusu oldu. Kaan ayhan galatasaray is a most popular video on clips today december 2020. Bit.ly/2wacfue galatasaray'da kaan ayhan ve barış alper yılmaz transferlerini bitirdi. Dünyayı sallayacak 10 numara !! Son dakika galatasaray transfer haberleri. Türk, alman mevki önümüzdeki sezon galatasaray'da görmek istediğim oyuncuların başında gelen savunmacı. Yaz transfer döneminin flaş takımı galatasaray, ocak'ta kaan ayhan için kesenin ağzını açmayı planlıyor. Takımı fortuna düsselfdorf'un almanya bundesliga'ya vedası üzerine talipleri artan defans oyuncusu için fenerbahçe. Milli futbolcu, bu sezon 29 maça çıkıp 2 gol ve 3. Son dakika galatasaray (gs) transfer haberleri. Stoper, sağ bek ve ön libero bölgelerinde oynayabilen başarılı futbolcu için kulübü fortuna.

Kaan ayhan galatasaray is a full hd video. Milli futbolcu kaan ayhan'ın geleceği merak konusu. Bit.ly/2wacfue galatasaray'da kaan ayhan ve barış alper yılmaz transferlerini bitirdi. Kaan ayhan ● welcome to galatasaray? Yoksa kaan ayhan 3 sene önce galatasaray'a geliyordu.

Kaan Ayhan'dan Galatasaray'a transfer cevabı geldi!
Kaan Ayhan'dan Galatasaray'a transfer cevabı geldi! from www.aslanarenasi.com
Galatasaray'da teknik direktör fatih terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği kaan ayhan'ın geleceği merak konusu oldu. Kaanayhan_tv highlights 6.625 views11 months ago. Kaan ayhan galatasaray is a full hd video. Galatasaray'da kaan ayhan pişmanlığı yaşanıyor. Sassuolo ile kaan'ın bonservisini elinde bulunduran fortuna düsseldorf. This video has been updated on december 2020.you can watch and. Galatasaray, kaan ayhan için sassuolo ile 3 milyon euro karşılığında anlaşmaya varmıştır. Bu sezon takımıyla 29 maça çıkan milli oyuncu 2 gol atarken, 3 golün de pasını verdi.

Şu an düsseldorf da düştü, onu alan çok.

Takımı fortuna düsselfdorf'un almanya bundesliga'ya vedası üzerine talipleri artan defans oyuncusu için fenerbahçe. Kaan ayhan galatasaray is a most popular video on clips today december 2020. Kaan ayhan, hakkında çıkan transfer haberlerini okuduğunu 25 yaşındaki futbolcu, adının galatasaray'la anılmasıyla ilgili olarak gelen soruya. Kaan ayhan i̇çin mahkemeye gidiliyor l aboubakar galatasaray diyor l transfer. Sassuolo ile kaan'ın bonservisini elinde bulunduran fortuna düsseldorf. 01 haziran 2021, salı 21. Galatasaray'da kaan ayhan pişmanlığı yaşanıyor. Son dakika galatasaray (gs) transfer haberleri. Galatasaray, kaan ayhan için harekete geçiyor. Yabancı sınırına önlem olarak gurbetçilere yönelme kararı alan galatasaray'da igor tudor'un en çok dikkatini. Galatasaray'ın istediği kaan ayhan imzayı attı! Yoksa kaan ayhan 3 sene önce galatasaray'a geliyordu. Dünyayı sallayacak 10 numara !!

This video has been updated on december 2020you can watch and kaan ayhan. Dünyayı sallayacak 10 numara !!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook